Nytt sikringsskap!

Jammen er det lenge siden sist vi la inn en oppdatering nå. Delvis fordi vi har brukt tiden på å selge et annet hus vi eide (spennende det og, men det passer jo ikke inn i denne bloggen!), og delvis fordi vi river!!! Lag, på lag, på lag på det som skal bli nye bad og vaskerom. Så ute ligger det nå en haug med materialer, sammen med en gammel lenestol som de forrige eierne "bare satte igjen, siden de ikke greide å få den ut" som de sa! Men nå er den ute, og pusen nyter det så lenge det varer!


Enn så lenge gleder vi oss her i huset over de små gledene som dukker opp, og i går kom en riktig så stor glede, nemlig nytt sikringsskap.

Det sikringsskapet som fulgte med huset var faktisk HJEMMESNEKRET!!!! Ja, helt på ordentlig. I tillegg hadde de gjort seg skikkelig flid med å tapetsere det inn i matchende tapet som veggen, slik at det nesten var helt usynlig! Hihi.


Det nye som ankom i går er langt fra like fancy. Men har til gjengjeld automatsikringer... (Damen i huset synes de skrugreiene er skumle, så mannen måtte være supermann hver gang strømmen gikk!!!!)

 
 
...og ikke minst jordfeilbryter. Så kanskje vi slipper å få støt hver gang vi holder i vasken og oppvaskmaskinen samtidig?